SYARIKAT

Dhasar pelanggan, kejujuran, rajin lan inovasi, berorientasi karo wong, Operasi sing tanggung jawab lan stabil

Jiangsu Luxinda Traffic Facilities Co., Ltd. minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing melu riset lan pengembangan mesin, desain, produksi, lan penjualan kanthi profesional. Dumunung ing sikil jembatan, Jalan Raya, Railway, lan prau intersect Runyang Yangtze, pola lalu lintas modern ngubungake kali lan segara nggawa kauntungan geografis langka.

Perusahaan iki wis netepake lan ningkatake sistem riset lan pangembangan ilmiah lan teknologi, sistem proses produksi, sistem kontrol kualitas, sistem layanan pemasaran lan sistem manajemen informasi, kanthi cepet tuwuh dadi jangkoan pasar domestik paling dhuwur, perusahaan produksi mesin marka dalan paling gedhe ing Asia. Tim R&D perusahaan wis sukses ngrampungake pirang-pirang masalah kelas dunia, kalebu ngilangi garis tandha, penghapusan obat sing ora ngrusak, penghapusan lan pengecatan permukaan sing teyeng udan, kerusakan otomatis garis tandha leleh panas, siji mesin pirang-pirang garis tandha , lsp. Kendaraan nyopir karet bandara sing diimpor bisa ngevakuasi situs kasebut sajrone 5 menit lan daur ulang uap banyu lan serba serbi kanthi sampurna. Manajemen ERP perusahaan ngowahi aliran modal tradisional, aliran materi, aliran produk, lan aliran informasi menyang aliran digital pangolahan efisien ing komputer.

Perusahaan kanthi tliti ngetrapake strategi pangembangan "One Belt and One Road", produke diekspor menyang Mesir, Spanyol, Kazakhstan, Korea Selatan, Kenya, Malaysia, AS, Bangladesh, Afrika Selatan, Arab Saudi, Turki, Singapura, Irak, India, Jerman, lan negara lan wilayah liyane. Perusahaan kasebut wis nggawe kemitraan strategis jangka panjang lan stabil karo US Graco Inc. kanggo terus-terusan nyedhot nutrisi sing paling maju saka jagad iki kanggo mesthekake yen mesin tandhane dalane kanthi kuwat ngrebut ilmu pengetahuan lan teknologi sing dhuwur, lan sukses nyadari substitusi impor .

Srengenge ngebaki lelungan, angin lan mega saya rame. Perusahaan kanthi ati-ati nampani pelanggan anyar lan lawas kanggo gabung bareng nggawe sesuk sing luwih apik kanggo lalu lintas dalan ing saindenging jagad.