Dalan gedhe
SOLUSI

PESANAN UDARA
LAN DALAN

LXD
BEDAAN

BAGIAN LAN
LAYANAN

PELANGGAN
Dhukungan

PRODUK PANAS

Produk kami kalebu rantai las, rantai & aksesoris G80 lan G100, kait, belenggu, cincin angkat, tautan induk, sling rantai, turnbuckle, blok tangkapan, tali kawat & kelengkapan lan macem-macem solusi direkayasa khusus: portofolio paling lengkap industri.

Napa Pilih Kita? Minangka perusahaan profesional sing melu riset