—— Ngilangi Cat Tandha Dalan ——

Ngilangi Cat Tandha Dalan

  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik Penghapusan Cat Marka / Penghapusan Karet. Truk dibutuhake, Contone: Truk Jac, taksi K5L, Mesin: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: gir fast-gear, 6DS60T, poros ngarep: 3.5T, poros mburi: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22 .5, dimensi ban ban vakum: 6800 * 2450 * 600, massa reged: 16T, kapasitas muat: 9.8T
  • Kita produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik sing menehi tandha dalan. Penghapus cet tandha dalan LXD900 biasane digunakake kanggo mbusak garis cat sing adhem. Kepala pemotong baja Tupungato sing diimpor iku hard lan muter cepet. Kepala cutter duwe umur operasi sing dawa, lan luwih gampang kanggo mbukak lan nyopot.
  • Kita produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik sing menehi tandha dalan. Mesin: 11.0HP (mesin bensin empat-adhem sing digawe adhem); Kekandelan kerja: disetel miturut kahanan lumahing dalan, biasane kurang saka 3mm.
  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik banyu tekanan ultrahigh sing nyebarke dalan sing ditandhani kanthi sistem nyedhot. LXD260B banyu tekanan-tekanan jeblugan tandha dalan ngilangi sistem nyedhot sing diimpor saka Jerman, dilengkapi pompa tekanan ultrahigh tipe Jetstream 260 Seri sing diimpor saka Amerika.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik banyu sing nyebarke banyu kanthi tekanan dhuwur sing ditandhani kanthi sistem nyedhot. Bisa ngilangi tandha dalan tanpa ngrusak permukaan dalan, lan banyu limbah lan residu bisa disedhot menyang tangki banyu limbah, Tangki banyu limbah bisa nampung udakara 700kg banyu (kapasitas liyane miturut panjaluk).
  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik penghapusan tandha tandhesing banyu sing tekanan dhuwur. Iki digunakake kanggo ngilangi kabeh jinis garis tandha dalan kanthi banyu tekanan tinggi. Duwe kaluwihan gampang operasi, pangopènan sing gampang, efisiensi dhuwur, tanpa ngrusak permukaan dalan, ramah lingkungan.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik penghapusan tandha dalan termoplastik. Iki minangka peralatan profesional sing akeh digunakake kanggo mbusak garis tandha dalan. Mesin kasebut duwe kaluwihan tenaga sing kuat, kacepetan dhuwur, operasi gampang lan aman, geter sithik, swara lan anti debu, lsp.