—— Piranti Pembantu Tandha Dalan ——

Piranti Pembantu Tandha Dalan

  • Kita minangka produsen profesional China paling gedhe lan pabrik kendaraan pendorong. Napa mlaku nalika sampeyan bisa lungguh? Gunakake kendaraan dorongan nyambungake mesin tandha dalan, efisiensi kerja bakal nambah 2-3 kali.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin pra-tandha. Mesin pra-tandha LXD minangka mesin asisten ing pambangunan tandha dalan. Bisa menehi tandha sadurunge menehi kanthi bebas miturut syarat konstruksi supaya ora ana tandha sing salah. Uga bisa ngrampungake 1-3 garis kanthi mandiri, sing bisa nambah efisiensi konstruksi.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin priming. Mesin priming LXD-II minangka peralatan asisten kanggo konstruksi tandha dalan. Dilengkapi mesin bensin lan kompresor udara otomatis, duwe kaunggulan efisiensi tinggi, hemat tenaga kerja, gampang operasi, pangopènan sing gampang, lan umure dawa.
  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin sing nduwe lumahing tekanan tinggi. Mesin blower lumahing dalan LXD-II minangka peralatan tambahan kanggo pambangunan tandha dalan, sing umume digunakake kanggo nyapu lumahing dalan sadurunge konstruksi menehi tandha dalan.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik penyapu permukaan dalan tekanan tinggi. Piranti tambahan kanggo menehi tandha tambahan - panyapu tekanan tinggi ing dalan sing biasane digunakake kanggo ngresiki semen pendarahan, lumpur, massa capping, lan garis tandha cat kadhemen. Iki dilengkapi regulator kekuwatan sing bisa diatur miturut kahanan lumahing dalan.
  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik ing ndhuwur meksa tekanan tinggi sing nyapu mesin penyapu. Iki digunakake kanggo ngresiki semen sing getihen, lendhut, lemah cepet metu saka permukaan dalan. Uga bisa nyapu kotoran lan bledug ing lumahing dalan. Keuntungan kanggo nambah efisiensi kerja lan ngirit tenaga kerja.