—— Mesin Tandha Dalan ——

Mesin Tandha Dalan

  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin semprot plastik adhem sing dicampur ing njero. sistem mitigasi kejut sing canggih, piranti tetep nozel, nozel impor, sistem pendinginan terus-terusan, komponen komponen statis komponen B lan piranti reresik otomatis, lsp.
  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan otomatis. Cocog banget kanggo bandara, kotamadya, operator, utawa sapa wae sing butuh sorotan utawa garis warna loro liyane. Kanthi nyemprotake rong warna kanthi pola, produktivitas lan fleksibilitas menehi tandha bakal ditemtokake maneh, lan ambane maksimal pola nganti 90 cm.
  • Kita minangka produsen profesional profesional lan pabrik ing ……
  • Mesin tandha dalan jinis nyopir kanggo plastik-Spotline adhem
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan rong komponen. Isine rong kontainer kanggo cat A lan poin B, sing bisa dicampur karo aduk piranti. piranti aduk bisa aduk kanthi otomatis, sing didhukung karo tenaga seluler.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan rong komponen iga. Ban karet: rodha wesi , Karet tahan panas, Rodha buntut mburi dilengkapi posisine, supaya bisa obah kanthi garis lurus. Konfigurasi Utama: 1 unit nyopir perjalanan-USA2 Katup solenoid-Italia3 Kompresor udara-Taiwan4 modulator-Jerman5 Silinder udara-Italia
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin semprotan dalan rong komponen. konfigurasi utama: pompa dobel, sistem nyopir mesin hidrolik, sistem transmisi kanthi variabel terus-terusan.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan rong komponen kanggo garis datar. Ban karet: rodha wesi , Karet tahan panas digawe saka tukang, Roda buntut mburi diwenehake karo locator, supaya mesin kasebut obah kanthi garis lurus.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin semprotan rong komponen sing dipasang ing truk. RoadLazer RoadPak System minangka sistem striping hidrolik sing dibangun kanggo kontraktor jalur profesional. Kanthi sistem striping tanpa hawa RoadPak, sampeyan bisa entuk garis sing akurat banget kanthi kacepetan produktif - nganti 10 mph (16 km / jam).