—— Cat Tandha Dalan ——

Cat Tandha Dalan

  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik manik-manik kaca mikro. Manik-manik Kaca minangka kaca sing cilik sing digunakake kanggo cat tandha dalan lan tandha dalan sing awet kanggo nggambarake cahya bali menyang supir ing kahanan peteng utawa cuaca sing kurang apik - ningkatake keamanan lan visibilitas. Manik-manik kaca pancen penting banget kanggo keamanan dalan.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik cat tandha dalan suhu normal. Cat Marking Road Solvent Cold minangka produk sing ramah lingkungan, kalebu resin akrilik modifikasi, agregat warna, bahan pengisi lan liya-liyane. Cocog kanggo aplikasi ing dalan bituminous lan beton. Bisa ditrapake kanthi apik kanggo peralatan penyemprotan udara tanpa udara utawa udara.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik cat nggawe dalan termoplastik. Katon: Ora ana kisut, bintik-bintik, blister, retak, dipateni, Dipasang ban, warna tampilan isi kudu ditutup nganti standar; tahan banyu: Ora ana fenomena sing ora normal 24 jam sawise direndhem ing banyu.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik cat tandha tandha geter termoplastik. Cat tandha dalan termoplastik sing kedher kalebu resin termoplastik, karet modifikasi, pengisi, lan bahan khusus lan zat liyane. Dikembangake kanthi dhasar ngupayakake visibilitas lan geter sing dhuwur. Iki akeh ditrapake ing jalur tengah dalan (jalur sing dilarang nyalip), garis pinggir dalan gedhe, nyebrang garis alon-alon, lan liya-liyane.