—— Mesin Marking Dalan Nyemprot Cat Cat Dingin——

Mesin Marking Dalan Nyemprot Cat Dingin

  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik tangan sing menehi tekanan cet mesin adhem cet hawa adhem tekanan tinggi. LXD-9L paling cepet ing antarane mesin tandha dalan adhem, kacepetan kerjane bisa tekan 13kh / jam,
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik tangan sing menehi tekanan cet mesin adhem cet hawa adhem tekanan tinggi. Iki minangka peralatan khusus kanggo konstruksi cat suhu normal. Cocog kanggo dalan, dalan gedhe, parkir, bandara, stasiun. Iki bisa menehi tandha garis lurus, garis burik, kurva, nyebrang zebra, panah, lsp.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan adhem listrik. Bisa mlaku 4 jam kanthi daya lengkap, gampang dioperasine lan dijaga. Bisa digunakake ing pirang-pirang panggonan, kayata lapangan sepak bola, sekolah, komunitas, papan parkir, pabrik, Sekolah nyopir, pompa bensin, lsp.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin cetak semprotan cet adhem tanpa tekanan hawa. Iki minangka peralatan khusus kanggo konstruksi cat suhu normal. Cocog kanggo dalan, dalan gedhe, parkir, bandara, stasiun. Bisa menehi tandha garis lurus, garis burik, kurva, nyebrang zebra, panah, lsp.
  • Kita produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik truk dipasang silinder dobel pump mesin cat dalan sing adhem. Iki dirancang kanggo dalan gedhe, utamane ditrapake kanggo dalan kutha, bandara lan cara ekspres dll. Bisa menehi tandha garis nyata, garis burik, garis kuning dobel lan liya-liyane. Dilengkapi pistol semprotan dobel lan ember cat dobel, uga bisa nambah bedhil semprotan manual tambahan, kanggo menehi tandha garis ing warna kanthi beda ing wektu sing padha.
  • Kita minangka produsen profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan cet cet adhem. Dispenser manik kaca: dispenser pneumatik (tekanan bisa diatur). Gangguan hidrolik: saben tangki cat sing dilengkapi agitator Hidrolik.