—— Mesin Pembuat Garis Getaran Thermoplastic Sing Diri ——

Mesin Pembuat Garis Getaran Thermoplastic sing Diri

  • Kita minangka pabrikan profesional paling gedhe ing China lan pabrik mesin tandha dalan cithakan kanthi otomatis. Miturut data statistik kasus internasional, kacilakan lalu lintas bakal dikurangi luwih saka 30% sawise garis tandha cembung diadopsi, korban jiwa lan kerugian ekonomi suda banget. Akibate para ahli mréntahaké panggunaan garis tandha iki minangka garis standar kanggo keamanan lalu lintas.