—— Pusat Produk ——

Mesin Tandha Dalan Push Tangan Kanggo Plastik-Spotline Kadhemen

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Kita minangka produsen profesional profesional lan pabrik ing ……


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

Spesifikasi Produsen Mesin Tandha Plastik Dingin Tangan iki

Ndhaptar garis plastik sing adhem MMA (98: 2)

 

Barang Mesin tandha dalan plastik adhem kanggo garis titik (MMA 98 : 2)
Mesin Mesin bensin Honda GX160 5.5HP
kapasitas tangki bensin 2.9L
Sistem elektronik 24V , Batere: 5 Ah 20AR
Kompresor pamindahan gas 0,21Nm³. / min
Tekanan udara sing digunakake 0,8PA
Solidify sistem ngawasi Impor saka Jerman , Kontroler aliran EGE Elektronik
Cara drive sistem nyopir hidrolik
Kacepetan mlaku 14km ​​/ menit
Keuntungan maksimal 15 °
Aliran motor 80ml
Kapasitas tank cat Udakara 100kg
kapasitas agen pengeras Udakara 1,25kg
kapasitas agen pembersih Udakara 0,012m³
Sistem campuran 98 : 2 , cairan kanthi pompa agen pengeras
Piranti bantu Kontrol jumper elektronik
Dispenser manik kaca 1: 16, kanthi gravitasi
Jembar garis 375px (4: 5), 500px (5: 6 utawa 6: 6), kasedhiya 1000px (10:11)
Rodha Rodha ngarep: ban pneumatik 4.00 × 8 4PRrear

rodha: Rodha karet padhet (d = 200 mm)

Ukuran lan Bobot Udakara 342kg; 1400mm * 1200mm * 1300mm (ora kalebu pointer)

Gambar Mesin Tandha Jalan Plastik Tangan Push China iki

Gambar Pabrik Mesin Tandha Jalan Plastik Kadhemen Tangan Iki

Nggoleki panjaluk kanggo Produsen Mesin Tandha Plastik Daya Push Tangan iki