—— Pusat Produk ——

LXD260C Otomatis Truk Dipasang Tekanan Ultrahigh Jetting Air ……

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Truk dibutuhake, Contone: Truk Jac, taksi K5L, Mesin: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: gir fast-gear, 6DS60T, poros ngarep: 3.5T, poros mburi: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22 .5, dimensi ban ban vakum: 6800 * 2450 * 600, massa reged: 16T, kapasitas muat: 9.8T


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

Spesifikasi Produsen Cat Air Jetting Tekanan / Truk Karet Otomatis Dipasang Truk Otomatis

Dhaptar paramèter data standar

Komponen kunci umum

(1) Modul braket ngarep (1)

(2) Disc semprot khusus Luxinda (3)

(3) nozel khusus Luxinda (2)

(4) Truk dibutuhake, Contone: Truk Jac, taksi K5L, Mesin: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: gir fast-gear, 6DS60T, poros ngarep: 3.5T, poros mburi: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22.5, dimensi vakum ban: 6800 * 2450 * 600, massa reged: 16T, kapasitas muat: 9.8T

(5) Instalasi lan upgrade truk

(6) unit drive kanggo obah gear gir gear)

(7) Instalasi lan pamisahan banyu seger lan limbah

(8) Sinkronisasi kacepetan / tekanan komputerisasi

(9) Kit wiwitan nggunakake bagean / alat

Alternatif *

(1) omnirange

(2) sistem ngawasi

(3) Latihan serah terima, pangopènan lan operasi

(4) Paket suku cadang 250h (miturut teori)

Aplikasi dalan

(5) Pangapikan aspal lan beton

(6) Mbusak tandha dalan (leleh panas, cat adhem, rong komponen)

(7) Copot rereged minyak ing permukaan dalan

(8) Copot nyebrang Zebra

Aplikasi ing bandara

o Copot karet lan cat

o Reresik minyak

o Reresik AGL (Aerodrome Ground Lighting)

o Reresik platform

Parameter teknis

Maks. tekanan: 2800Bar (40Kpsi);

Tekanan kerja: 2500Bar (36Kpsi)

Maks. Aliran: 39L / MIN; Pompa bisa diganti nalika digunakake kanggo nyopot karet bandara (opsional)

Pompa tekanan ultrahigh: pompa impor perakitan domestik

Kacepetan pompa: 1500-2000 siklus saben menit

Mode nyopir: drive langsung

Tenaga mesin diesel: 225kw

Pump booster: pump booster 6KG maksimal

Filter: saringan vertikal dobel stainless steel loro - filtrasi panggung

Sistem sedhot: pompa vakum SSA, tekanan: -0.4bar

Tangki banyu: tangki banyu limbah: 700kg (bisa disesuaikan) , tank banyu seger: 6000kg iz bisa disesuaikan)

Elongasi maksimal : 1.3m

Bobot total: 7000KG;

Ukuran mesin: 10m × 2.5m × 3.54m;

Apperance : Kuning (bisa disesuaikan)

Gambar iki Tuku Otomatis Dipasang Cat Air Tekanan Tekanan Ultrahigh / Copot Karet 

 

sistem jetting tekanan ultrahigh pressure, dipasang ing truk

Gambar Kami Truk Otomatis Dipasang Tekanan Air Jetting Cat Tekanan / Pabrik Karet Karet

Nggoleki panjaluk kanggo Produsen Cat Air Tekanan Air Truk Otomatis / Truk Otomatis iki