—— Pusat Produk ——

Mesin tandha dalan jinis nyopir kanggo plastik-Spotline adhem

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Mesin tandha dalan jinis nyopir kanggo plastik-Spotline adhem


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

Spesifikasi Produsen Mesin Tandha Plastik Dingin Ngemot Iki

Mesin: Kubota V1505, 30 HP (22 kW)

Bahan bakar: solar, kapasitas 34 liter

Sistem listrik: 12 V, batere 66 Ah

Kemudi: setir mekanik standar sing kuat

Sistem drive / rem: drive hidrostatik, uga dadi rem layanan, rem parkir kanthi kontrol multi-cakram kanthi hidrolik

Rodha: ngarep: 6.00-9 12PR, 5 bolongan-rim / mburi: 6.00-9 12PR, 5

bolongan-pelek

Kompresor: kompresor 2-silinder Boge Typ SK 26, pasokan udara efektif 1060 l / min, kanthi mekanik nganggo poly-v-belt

Tekanan udara operasi: 7 bar, katup safety sing dibungkem

Tangki tekanan cat: 385 ltr., Kanthi agitator, kapasitas wadhah liyane ing

panjaluk

Sistem campuran: 98: 2, cairan utawa bubuk, mixer statis miturut panyuwunan

Unit panandha: kothak screed kanggo garis padhet

Peralatan tambahan :o n panjaluk, aglomerat lan profil

Peralatan manik kaca :o n panjaluk, dispenser manik metering nganti 300 mm

Bobot kosong / total: udakara 1300 kg / 2300 kg

Ukuran Dawa x jembaré x dhuwur: udakara. 3,90 mx 1,25 mx 1,85 m (tanpa peralatan) 

 

Gambar Mesin Titik Plastik Dingin Ngemot China Iki

Gambar Pabrik Mesin Tandha Jalan Plastik Dingin Iki

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan Produsen Mesin Tandha Plastik Dingin Ngemudi Duduk iki