—— Pusat Produk ——

Mesin tandha dalan termoplastik (cembung)

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Mesin tandha dalan termoplastik (cembung)


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

 

Spesifikasi Produsen Mesin Tandha Jalan Termoplastik (cembung) iki

 

Mesin 25kw, kacepetan 2600 r / min
Bahan bakar solar Diesel, kapasitas 0,054m³
Sistem elektronik Sistem kontrol elektronik LXD
Setir Sistem kemudi mekanik standar sing kuat miturut syarat sing kasebut
Sistem drive / rem Transmisi hidrostatik, uga digunakake kanggo rem layanan,

rem parkir sing kontrol hidrolik multi-disk

Rodha 6.00-9NHS * 4
Kompresor  0,12m³ / min
Tekanan kerja 7bar, Katup safety bisu
Sistem Tenaga 12V
Wadhah termoplastik 0,39m³, kanthi agitator hidrolik (Miturut syarat pelanggan)
Cara pemanasan Pemanasan gas
Peralatan tambahan Kasedhiya nganggo scraper 380px, ember osilasi (disesuaikan kaya sing dibutuhake)
Ngeculake Pembukaan / penutupan pneumatik, kanthi kontrol pedal
Manik-manik kaca Equipment Nyemprot, tekanan sing bisa disetel
Kapasitas tangki manik-manik kaca: 0,07m3
Tahan hak kanggo ngowahi Teknologi

 

Gambar Mesin Tanda Jalan Thermoplastic (cembung) China Driving iki

 

Gambar Pabrik Mesin Tandha Jalan Termoplastik (cembung) iki

Nggoleki panjaluk kanggo Produsen Mesin Tandha Dalanan Termoplastik (cembung) iki