—— Pusat Produk ——

Mesin tandha dalan cet kadhemen jinis nyopir

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Mesin tandha dalan cet kadhemen jinis nyopir


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

Spesifikasi Produsen Mesin Tandai Jalan Semprot Cat Dingin Iki

 

Data teknis:

      Jinis garis: cat kadhemen

      Pemindahan kompresor udara: 0,45m3 / menit

      Dispenser manik kaca: dispenser pneumatik (tekanan bisa diatur)

      Tangki cat: 150L * 2 (Tangki cat oval, padha karo gambar sing diwenehake pelanggan)

      Gangguan hidrolik: saben tangki cat sing dilengkapi agitator Hidrolik.

      pompa plunger hidrolik : Pompa plunger hidrolik Graco Aliran: 16L / MIN

      Mode kontrol Pompa Cat: Silinder timbal balik kanthi otomatis

      Kekandelan garis: 0.2-0.4mm (luwes) jembaré garis: 100-900mm (luwes)

      Quantity of Spry gun: 2 set gun spray Pneumatik, 1 set pistol semprotan Manual

      Ukuran: 3.5 * 1.6 * 2.5m (dawane * jembaré * dhuwur)

      Mesin : Honda GX690 25HP Daya: 18.3KW

      Sistem nyopir: Drive hidrolik kecepatan variabel tanpa wates

      Arah lan kacepetan nyopir: maju lan mundur , 0-22km / h

      Tangki manik kaca: Bobot 56L: 2000KG

Gambar Mesin Tandha Jalan Semprotan Cat Dingin Tipe China iki

 

Gambar Pabrik Mesin Tandai Jalan Semprot Cat Dingin Iki

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan Produsen Mesin Marking Spray Road Cold Paint