—— Pusat Produk ——

Mesin tandha dalan termoplastik jinis nyopir nganggo extruder

Nganyari wektu: Okt-30-2020

Katrangan singkat:

Mesin tandha dalan termoplastik jinis nyopir nganggo extruder


3 Tingkat Thermo kanggo ngatasi anggaran sampeyan

Spesifikasi Produsen Mesin Tandha Dalan Iki Kanggo Thermoplastic Kanthi Extruder

Data Teknis

Jinis Mesin Mesin tandha dalan LXD-E618
Mesin 25 HP
Bahan bakar solar, kapasitas 34 liter
Sistem listrik 12 V, batere 66 Ah
Setir setir mekanik standar sing kuat
Sistem drive / rem drive hidrostatik, uga dadi rem layanan

, rem parkir kanthi multi-kontrol kontrol hidrolik

Gembong ngarep: 6.00-9 12PR, 5 bolongan-mburi mburi: 6.00-9 12PR, 5 bolongan-pelek
Kompresor Kompresor 2-silinder Boge Typ SK 26, pasokan udara efektif 1060 l / mnt

, kanthi mekanik nganggo poly-v-belt

Tekanan udara operasi 7 bar, katup safety sing dibungkem
Wadhah termoplastik 225 ltr., Kanthi kapasitas wadhah agitatorother miturut panyuwunan
Pemanasan minyak termal on request gas / solar
Extruder kontrol kekandelan otomatis, ukuran tutup sing beda kasedhiya
Peralatan tambahan miturut panyuwunan, sistem reresik cepet kanggo kepala extruder
Peralatan manik kaca miturut panjaluk, dispenser manik metering nganti 300 mm
bobote udakara 1300 kg
Ukuran udakara 3.90 m x 1,25 m x 1,85 m

Gambar Mesin Tandha Dalan China Iki Kanggo Thermoplastic Kanthi Extruder

 

Gambar Mesin Marking Dalan Iki Kanggo Thermoplastic Kanthi Pabrik Extruder

Ngarep-arep kanggo pitakon babagan Mesin Tandha Dalan Iki Kanggo Produsen Termoplastik Kanthi Produsen Extruder